Back to All Events

Breathe-Move-Connect: Gyrokinesis & Breathing Awakening

  • Serenity House Agathonos Nicosia, Nicosia Cyprus (map)

Περισσότερο GYROKINESIS® περισσότερες αναπνοές με τον Γεράσιμο στο Serenity House! Το workshop αυτό απευθύνεται τόσο σε αρχάριους όσο και προχωρημένους, καθώς και σε όσους συμμετείχαν στο πρώτο Breathe-Move-Connect Introductory Workshop την 21η Σεπτεμβρίου και θέλουν να μπουν λίγο πιο βαθειά στη μέθοδο Gyrokinesis και στις τεχνικές αναπνοών Breathing Awakening.

Αναπνοή και κίνηση είναι δύο πανίσχυρα εργαλεία. Η αναπνοή είναι ζωή. Είναι η βασική ουσία και το πρωταρχικό εργαλείο της ύπαρξής μας. Κίνηση είναι ο τρόπος με τον οποίο η ύπαρξη εκδηλώνεται μέσα στον τρισδιάστατο κόσμο μας. Στην αρχαιότητα, η ΠΝΟΗ συνδεόταν με τη διαδικασία κατά την οποία η Ψυχή εισέρχεται στο σώμα και του δίνει ζωή. Η ανα-πνοή διατηρεί αυτή τη σύνδεση της ψυχής με τη ζωή και επαναλαμβάνει την ενθύμιση αυτής της ιερής διαδικασίας. Όταν εστιάσουμε στην αναπνοή, ανακαλύπτουμε τη βαθύτερη εσωτερική κίνηση και τη δυναμική που αυτή δίνει στο σώμα. Διευρύνοντας αυτή την κίνηση συνειδητά και με πρόθεση, επιτρέπουμε στο σώμα να εκφράσει αυτό που υπάρχει βαθειά μέσα στην ψυχή μας. Τότε η κίνηση γίνεται θεραπεία, γίνεται χάρη, γίνεται χαρά. Βαθαίνοντας την αίσθησή μας στη ρυθμική κίνηση της αναπνοής και του σώματος, επιτρέπουμε την απρόσκοπτη ροή της ζωτικής μας ενέργειας, την οποία μπορούμε να διοχετεύσουμε για να κάνουμε ένα εσωτερικό διαλογιστικό ταξίδι στον πυρήνα της ύπαρξης μας, στο ένα ακίνητο σημείο μέσα στην αέναη κίνηση.


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ WORKSHOP:
Το εργαστήρι χωρίζεται σε δύο κύκλους. Στον 1ο κύκλο θα επικεντρωθούμε στο άνοιγμα των καναλιών της ενέργειας στο σώμα μας μέσω της μεθόδου Gyrokinesis, ενώ στον 2ο κύκλο θα χρησιμοποιήσουμε τεχνικές Breathing Awakening που θα μας βοηθήσουν να μπούμε σε διαλογιστική κατάσταση και θα ανεβάσουμε την ενεργειακή μας δόνηση. Μπορείτε να συμμετέχετε σε έναν από τους δύο κύκλους, εντούτοις θα δοθεί προτεραιότητα σε όσους θέλουν να συμμετέχουν σε ολόκληρο το εργαστήρι. Λόγω περιορισμένου χώρου, η κράτηση είναι απαραίτητη.

10:30 – 12:30 Gyrokinesis
12:30 – 14:00 Διάλειμμα για ελαφρύ φαγητό*
14:00 – 16:00 Breathing Awakening

Κόστος συμμετοχής για όλο το εργαστήρι: 45€ (40€ για όσους συμμετείχαν στο πρώτο).
Κόστος συμμετοχής για τον κάθε κύκλο: 25€ (20€ για όσους συμμετείχαν στο πρώτο).

*Υπάρχει δυνατότητα παραγγελίας φαγητού με επιπλέον κόστος 6€ που θα περιλαμβάνει σούπα και χορτοφαγικό wrap.

Το εργαστήρι θα γίνει στην ελληνική γλώσσα.


ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ:
Ένα μπουκαλάκι νερό, άδειο στομάχι (πάρτε το πρωινό σας τουλάχιστον μία ώρα νωρίτερα) και άνετα ρούχα.
Οι αναπνευστικές ασκήσεις θα γίνουν σε ξαπλωτή ή/και καθιστή θέση. Υπάρχουν διαθέσιμα στρωματάκια, αλλά μπορείτε να φέρετε το δικό σας εάν θέλετε να αισθάνεστε πιο άνετα καθώς και ένα μαξιλάρι για το κεφάλι σας, αν το χρειάζεστε. Εάν αντιμετωπίζετε δυσκολία να ξαπλώσετε στην πλάτη σας για μεγάλο χρονικό διάστημα, φέρτε κάποιο μαξιλαράκι για να βάλετε κάτω από τα πόδια σας. Μπορείτε επίσης να φέρετε μάσκα ύπνου ή κάποιο μαντήλι για να καλύψετε τα μάτια σας.


Για λεπτομέρειες σχετικά με το εργαστήριο επικοινωνήστε με τον Γεράσιμο στο 96596101.
Για κρατήσεις επικοινωνήστε με την Ιάνθη στο 99388441 ή με το Serenity House στο 22767776 και 99671187.


Ο ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΣΤΡΟΓΓΥΛΑΚΟΣ είναι εκπαιδευτής αναπνευστικών και κινησιολογικών τεχνικών διαφόρων παραδόσεων καθώς και της νεότερης μεθόδου Gyrokinesis. Ασχολείται με το Σαμανισμό από πολύ νεαρή ηλικία και έχει λάβει μυήσεις σε διάφορα συστήματα από όλο τον κόσμο, ενώ θεωρεί εξίσου σημαντικές τις βιωματικές εμπειρίες που είχε κατά την 5χρονη παραμονή του σε απομονωμένο βουνό της Πελοποννήσου, χωρίς ρεύμα και τρεχούμενο νερό, με κύρια ασχολία τη μελισσοκομία. Παραμένει μαθητής και ασκητής της αρμονικής και δυναμικής κίνησης του σώματος, του διαλογισμού και της αναπνοής.